дамска мода, дамски шлифери, дамски палта, дамски костюми, сака, поли, панталони, сукмани, рокли,абитуриентски рокли, униформено облекло, онлайн бутика за дамска мода дивекс мода

Как да поръчам

1. След като сте избрали продукт от Каталога на divexmoda.com, Вие може да се свържете с Нас на стационарен телефон: 02/44 22 444 и 0888 32 97 46.

2. Натиснете бутона "В кошница!" под продуктите, които сте избрали.

3. След като сте завършили с избора на продукти, моля прегледайте внимателно съдържанието на кошницата и ако е нужно направете промени.

4. За да направите поръчка е достатъчно да натиснете бутона "Поръчай!" и в падащото меню попълнете Вашите: Име,телефон и e-mail(електронна поща).

5. Натиснете "Изпрати" и Вие успешно сте направили Вашата поръчка.  Наш консултант ще се свърже с Вас на посочен е-мейл адрес или телефон за уточняване и потвърждаване на поръчката.

6. Доставката на поръчаната стока е за сметка на клиента.

7. Срок на доставка до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката.

8. Всяка закупена стока може да бъде върната или заменена в срок до 7 работни дни след покупката в един от нашите магазини или по куриер за сметка на купувача. Стоката трябва да бъде в търговския вид, в който е закупена, да няма нарушаване на целостта й и след представяне на документ за покупка (фактура или касова бележка).

9. Поръчаните стоки се заплащат с наложен платеж след получаването им от куриер.

За нас

Събирателно дружество Лилия 90 е създадено през 1990 г. и е специализирано в производството на пълна гама спално бельо и интериорен текстил. Собствената производствена база с добро оборудване е гаранция за високото качество на произвежданите от нас артикули и дава възможност да се изпълняват нестандартни изделия, съобразени с нуждите на всеки клиен.

Професионалният дизайнерски екип на фирмата проектира целостни решения на интериорния текстил на хотели, ресоранти и домове. Проектите и консултациите с дизайнер са безплатни за нашите клиенти и гарантират отличен краен резултат.

От 2007г. в състава на СД Лилия 90 е включена и модна къща "Дивекс" позната на пазара с добро качество на произвежданите облекла.Това ни дава възможност да предлагаме на нашите клиенти и униформени облекла за различни видове служители, училища и колежи.

За всеки клиент се изготвя индивидуален проект за униформени облекла съобразен с дейноста на фирмата, фирмените цветове и обстановката, в която работят служителите, както и характера на техния труд.

За улеснение на нашите клиенти предлагаме комплексна услуга от доставката на материалите до монтажа на готовия продукт.

За нашитре изделия се използват само висококачествени материали със сертификат за използване в Европейския съюз.


Тюнинг БМВ в Москве. Купить тюнинг BMW запчасти

    Наш интернет-магазин предлагает купить тюнинг БМВ в Москве. BMW - это немецкий производитель автомобилей, представлять который не имеет смысла. Его имя знают от мала, до велика. Знают, уважают, восхищаются! Марка автомобиля этой компании всегда

Техника алмазной вышивки мозаикой и другими способами: советы и образцы

Искусная вышивка без иглы и ниток… Казалось бы это просто невозможно, но рукодельные техники, несмотря на многовековую историю, сегодня открывают всё новые возможности для творчества. Одна из них – алмазная вышивка. Свое «ювелирное» название техника