дамска мода, дамски шлифери, дамски палта, дамски костюми, сака, поли, панталони, сукмани, рокли,абитуриентски рокли, униформено облекло, онлайн бутика за дамска мода дивекс мода

Как да поръчам

1. След като сте избрали продукт от Каталога на divexmoda.com, Вие може да се свържете с Нас на стационарен телефон: 02/44 22 444 и 0888 32 97 46.

2. Натиснете бутона "В кошница!" под продуктите, които сте избрали.

3. След като сте завършили с избора на продукти, моля прегледайте внимателно съдържанието на кошницата и ако е нужно направете промени.

4. За да направите поръчка е достатъчно да натиснете бутона "Поръчай!" и в падащото меню попълнете Вашите: Име,телефон и e-mail(електронна поща).

5. Натиснете "Изпрати" и Вие успешно сте направили Вашата поръчка.  Наш консултант ще се свърже с Вас на посочен е-мейл адрес или телефон за уточняване и потвърждаване на поръчката.

6. Доставката на поръчаната стока е за сметка на клиента.

7. Срок на доставка до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката.

8. Всяка закупена стока може да бъде върната или заменена в срок до 7 работни дни след покупката в един от нашите магазини или по куриер за сметка на купувача. Стоката трябва да бъде в търговския вид, в който е закупена, да няма нарушаване на целостта й и след представяне на документ за покупка (фактура или касова бележка).

9. Поръчаните стоки се заплащат с наложен платеж след получаването им от куриер.

За нас

Събирателно дружество Лилия 90 е създадено през 1990 г. и е специализирано в производството на пълна гама спално бельо и интериорен текстил. Собствената производствена база с добро оборудване е гаранция за високото качество на произвежданите от нас артикули и дава възможност да се изпълняват нестандартни изделия, съобразени с нуждите на всеки клиен.

Професионалният дизайнерски екип на фирмата проектира целостни решения на интериорния текстил на хотели, ресоранти и домове. Проектите и консултациите с дизайнер са безплатни за нашите клиенти и гарантират отличен краен резултат.

От 2007г. в състава на СД Лилия 90 е включена и модна къща "Дивекс" позната на пазара с добро качество на произвежданите облекла.Това ни дава възможност да предлагаме на нашите клиенти и униформени облекла за различни видове служители, училища и колежи.

За всеки клиент се изготвя индивидуален проект за униформени облекла съобразен с дейноста на фирмата, фирмените цветове и обстановката, в която работят служителите, както и характера на техния труд.

За улеснение на нашите клиенти предлагаме комплексна услуга от доставката на материалите до монтажа на готовия продукт.

За нашитре изделия се използват само висококачествени материали със сертификат за използване в Европейския съюз.


Стиль бохо – очень женственный стиль (95 фото)! / с чего начать гардероб в стиле бохо

Всем привет!Я бы назвала стиль бохо как волшебство для взрослых девочек. Настолько этот стиль сказочный и анти гламурный, что сравнить его можно только с добрыми "кружевными" сказками, которые никогда не надоедают.Откуда он взялся? Бохо – очень мол

Модная одежда 2017, модные детали. Фото модной одежды 2017: платья, брюки, юбки

Мода на одежду: цвета, стили и фасоны, модные деталиплатья • рубашки • брюки • юбки • одежда для полных • мужская одеждаКаждый день на этой страничке — новая модная идея! Что сегодня в моде, как носить модную одежду, как выбрать сумочку или обув

Мода — Википедия

Мо́да (фр. mode, от лат. modus — мера, образ, способ, правило, предписание) — совокупность привычек, ценностей и вкусов, принятых в определенной среде в определенное время. Установление идеологии или стиля в какой-либо сфере жизни или культуры. Мода